Ria SW

785 +2,604

Subscriber Rank

6,274 +74

Viewer Rank

Indonesia

Country

02 Aug 2012

Created Date

Lifestyle  +1

Channel Category

$ 196.19 K - 1.48 M

Estimated Lifetime Revenue
About:

Selamat datang di Zizya! Yang belom tau Zizya itu apa, itu nama planet tempat aku berasal. Aku mampir kesini untuk melihat dan bergaul dengan manusia di Bumi. Semenjak tinggal disini, aku senang sekali karena menemukan makanan-makanan nikmat! Maklumin aja yah kalo aku terlihat rakus karena di Zizya gak ada makanan. Alien gak makan!!! Channel ini dibuat hanya untuk kalian ketawa, ngiler dan baper hihihi~ xoxo alien ngaco IG: @riasukmawijaya email for job! riasukmawijaya@gmail.com

Subscribers 2.9 M
Views 490.48 M
Videos 128
Network epgnl-TtJ8DurHdC6EE22w
Monthly Subscriber Growth Rate of Ria SW
Video Views Growth Rate of Ria SW
Ria SW Channel Demographics
Demographics data for this channel is available only for Subscribed users. Pls
Sign Up
Ria SW Channel Subscriber Analysis
Subscriber analysis for this channel is available for our customers.
Sign Up
Subscriber Rank Growth
Viewership Rank Growth
Subscribers of this channel Also Subscribed To
Also Subscribed To for this channel is available only for Subscribed users. Pls
Sign Up
Popular Videos Watched by Ria SW Channel Subscribers
Subscriber Also Watched for this channel is available only for Subscribed users. Pls.
Sign Up
Channels Similar To Ria SW YouTube Channel
Raditya Dika

29 Jun 2007

1.9 B 7.81 M 995
Edho Zell

24 Nov 2006

727.14 M 3.55 M 677
Tim2one - ChandraLiow

10 May 2008

342.39 M 2.3 M 269
Arief Muhammad

27 Jan 2012

310.70 M 2.9 M 296
Install our FREE Chrome Extension

Get the key metrics for any Channel or any Video right inside Youtube.com

‚Äč